Diensten en werkwijze – Apotheek De Wielewaal – Hoogeveen

Apotheek De Wielewaal

Welkom bij Apotheek de Wielewaal

Middels onze website informeren wij u graag over onze dienstverlening.

Meer informatie
Header afbeelding

Diensten en werkwijze

Middels onze website informeren wij u graag over onze dienstverlening. Beweeg uw muis over de menuoptie “Diensten en werkwijze” om te zien welke diensten wij allemaal aanbieden.

24-uurs afhaalautomaat Pesse

Vanaf heden is het mogelijk om uw medicatie in Pesse af te halen in een afhaalautomaat. De automaat bevindt zich naast Green Planet (Bultinge 2 te Pesse). U ontvangt een e-mailbericht met afhaalcode op het moment dat de medicatie klaarligt. Aanmelden voor deze service? Dit kan door langs te komen, telefonisch of via de Mijn MedicijnenApp.

Herhaalservice

Herhaalservice is bij een aantal huisartsenpraktijken in Hoogeveen mogelijk. Wilt u hier gebruik van maken, neem dan contact op om hier gezamenlijk een afspraak over te maken.

Inloopspreekuur

Apotheek de Wielewaal heeft een inloopspreekuur. Tijdens het inloopspreekuur kunt u terecht voor uiteenlopende vragen over de genees- en hulpmiddelen die u gebruikt. U kunt bellen voor een afspraak óf ’s morgens tussen 10.00 en 12.00 uur naar de apotheek gaan.

Afhaalbericht

Indien wij beschikken over uw e-mailadres zullen wij automatisch aan u laten weten wanneer uw medicatie gereed is in de apotheek.

Bezorgservice

Onze bezorgers rijden doordeweeks dagelijks door Hoogeveen en omstreken voor het bezorgen van medicatie en hulpmiddelen. Bent u niet in staat om naar de apotheek te komen? Wij komen dan graag bij u aan de deur.

Aanvullende diensten?

Heeft u tips voor ons om onze service verder te verbeteren, dan komen wij graag met u in contact!